Kunst in het Kasteel

Beaulieu 2017 Kasteel

Het kasteel Beaulieu met linksvooraan een kunstwerk van Haute Cuisine

Gedurende deze maand (maart 2017) heb ik de eer en het genoegen om voor mijn trouwe klant Huis Van Dijck, locatieverantwoordelijke te zijn voor het Kasteel Beaulieu. Dit kasteeltje stamt uit de 17de eeuw en werd onlangs helemaal gerenoveerd, na enkele decennia in verval geweest te zijn. Momenteel staat het kasteel te huur, maar in afwachting van een definitieve huurder staat dit kasteel doorgaans gewoon leeg.

Beaulieu 2017 Kasteel

De ‘slotgracht’ is een kunstwerk van arties Tom Dekyvere

Dit leegstaande kasteeltje, bleek de ideale locatie voor een tijdelijke kunsttentoonstelling. Enkele prominente hedendaagse kunstenaars, zoals Ulrike Bolenz en Danny Tulkens, worden hier geflankeerd door jonge en opkomende talenten als Maarten Ceulenmans en Haute Cuisine. Deze tentoonstelling duurt nog tot einde maart 2017, meer informatie vindt u hier.

Huis Van Dijck mag op deze ongelooflijke locatie exclusief de catering verzorgen. Dit houdt de verzorging in van galadiners tot 90 gasten, en recepties tot 350 gasten. Bovendien wordt ook de tijdelijke bar uitgebaat door Huis Van Dijck.

Beaulieu 2017 Kasteel

Als locatieverantwoordelijke ben ik verantwoordelijk voor het goede verloop van deze events, voor het beheer van de bar, en vooral ook voor een optimaal contact met de stakeholders: de curator van de tentoonstelling, de verantwoordelijke vanuit de gemeente Machelen en de organisatoren van de events.

Beaulieu 2017 Kasteel

Het mooi belichte kasteel Beaulieu – by night

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.