OneHouseStand

OneHouseStand is een innovatieve bookingwebsite voor events en venues. Het unieke aan dit concept, is dat ze enkel particuliere huizen aanbieden als event locatie. Zo kan ook u, uw woning als event locatie verhuren voor meetings of exclusieve party's. OneHouseStand werkt samen met ons voor de begeleiding van hun events. Wij spelen de rol van aanspreekpunt voor de klant, de verhuurder van de woning en de geleverde diensten.

OneHouseStand
Of"Cores

Of"Cores

Of"Cores, met kantoren te Oudenaarde en Anderlecht, had versterking nodig tijdens het BAM Marketing Congress. Met plezier stonden wij in voor het goede verloop van het onthaal en de registratie van de 1100 deelnemers aan het congres.

ID&T Belgium (Tomorrowland)

Avec Plaisir - Events & services helpt Tomorrowland als hospitalityverantwoordelijke in de B2B-lounge. Als gastheer voor de B2B-gasten zijn we constant tegenwoordig om het kwaliteitsniveau in deze tent met 500 gasten naar nieuwe hoogten te stuwen.

Tomorrowland
School for Butlers and Hospitality

School for Butlers and Hospitality

De School for Butlers and Hospitality is op korte termijn de standaard geworden voor opleidingen in exclusieve gastvrijheid. Naast hun bekende butleropleiding, voorzien zij ook workshops rond etiquette, en bedrijfsseminaries over hoe u met een betere service het verschil kunt maken. 

Onze zaakvoerder, Wim Maervoet, is corporate trainer voor de School for Butlers and Hospitality. In die hoedanigheid geeft hij seminaries aan private bankers en premium automerken. Bovendien neemt hij als gecertifieerd butler deel aan demonstraties die de School for Butlers and Hospitality organiseert.

 

BM Projects

BM Projects is een productiebedrijf dat zich specialiseert in het bouwen van tijdelijke constructies in de ruimte.

Avec Plaisir - Events & services hielp hen met het begeleiden van het evenementiële gedeelte van de pop-up showroom van Mercedes-Benz, in Knokke.

Mac21
aromaZZ

aromaZZ

AromaZZ is een gevestigde waarde binnen het eventlandschap en verenigt kwalitatieve foodconcepten met unieke eventlocaties in Limburg. 

Tijdens een overgangsperiode deed Avec Plaisir - Events & services de planning en coördinatie van alle events in de unieke eventlocatie Hangar58. Ook de gehele planning en coördinatie van de Zomeropera in Alden-Biesen kwam bij ons terecht, net zoals de 'millionair-fair' Tres Chic.

 

 

MAC21

MAC21 is een jong en ambitieus marketing- en eventbureau. 

Zij deden reeds verschillende malen beroep om de diensten van Avec Plaisir - Events & services. Om er enkele op te noemen:

  • Tomorrowland 2015: Algemene verantwoordelijkheid voor de infopoints, Lost and found-punten, freshpoints, VIP-scanning en gidsen.
  • TML Global Journey 2015: Organisatie van de reizigersopvang bij vertrek en aankomst
  • TML Global Journey 2014: Coördinatie van de reizigersopvang bij aankomst in Zaventem
  • Peugeot en KIA: Car Launches
Mac21
salons de Romree

Salons de Romree

Salons de Romree is een collectie van event- en seminarieruimtes, gelegen in een monumentale vierkantshoeve. De prachtige tuinen zijn een onweerstaanbare troef voor koppels die op zoek zijn naar een romantische huwelijkslocatie.

Salons de Romree doet graag beroep op Avec Plaisir - Events & services. Wij hebben al verschillende malen grote en kleine trouwfeesten voor hen verzorgd, als maître d'hôtel.

 

 

Huis Van Dijck

Huis Van Dijck is een uitbater van historische feest- en eventlocaties. Daarnaast voeren zij hoogwaardige catering uit, zowel in hun eigen zalen als op locatie.

Deze eigenzinnige firma deed reeds vele malen beroep op Avec Plaisir - Events & services, als interim Event Manager in het Koloniënpaleis te Tervuren, of als Event Coördinator op losse opdrachten.

Huis Van Dijck